Nak duit? Tekan Sini!

❤ Penyeri Taman ❤

Thursday

Cuti-Cuti Keje !!

Assalamualaikum.......




Hari ni off day! yeah best..... Harini Mira nak bercuti sepuasnya...... hohoho kau pandai bercuti ke cik Mira.ngehhh!! No!!No!!Noo!! mmg tak bercuti.... Mira rasa hari cuti Mira lah yang paling sibok dari hari keje... ye tak??? ye jelah kan.....  Pagi ni buka  je laptop terus tangan ni berjalan ke belog Cik Dhiera kita ni.... Woah!! terharu la.. ade name kite kat situ!! lompat2 gembiraa kejap =) Thanks ye Dhiera !!! 
Oke! stop...... 

Memandangkan harini off day Mira.. Macam2 mira nak buat lepas je habes selesaikan semua keje rumah Mira nak sambung buat DIY huhu first time nak mule..... ingat nak buat scrapbook kiut miut ! whooaaa.... tunggu la hasilnye nanty.......... Dengan hari cuti nijugak lah Mira nak buat Kek! semua kau nak buat kan Mira,...... huhuhu... tak pe.. kite tunggu hasilnye nanty oke............ 

Suka entry ni?? Copylah kalau suka. Jangan lupa Drop your link di komen dekat bawah ni ye =)

10 comments:

  1. DIY itu best! chaiyok2 Mira...rajin ari ni ye banyak nak buat..hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harini je mira rajin lbih huhuhuhuhu ... tq ye....

      Delete
  2. best ye. nak DIY apa ni mira?? hahaha
    memang patut bg kredit pun dekat mira. mira banyak tolong. dari tak paham sampai paham la jugak. hehehe

    nak mintak kek sikit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihiihi tq taw Dhiera... dhiera pny blog pon bykmmbntu Mira =).... Mira nak buat mcm scrapbook tu... bnda pe tah org pgil... tengok dekat u tube. search Sweet Memories Paper Bag Album/...... tengok cantik..nak cube la... tak tau jadi ke tak... huhuhuhuhu =D

      Nak kek kena turun kedah la =D

      Delete
  3. alamak, utube ea. macam tu balik nanti baru kite tengok la. mesti cantik! hehehe.
    nanti kite nak tengok la~

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh,,, hihi nnnty dh siap mira bg tgok la.. huhu tpi xtw cntkke x... hhihihi

      Delete
  4. beday kiter samala...miza b2b dtg mlwat u yunk..
    http://lildrwalimah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Irmiza....... hi dear =) ye ke,,, wah besnye,,,, awk umur brpe ye

    ReplyDelete
  6. hai cik shampoo. jom exchange link. i dah follow u. http://chefarizancheali.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Jan > hai =) jom.... i da follow u back....... tq yea Cik Jan =)

      Delete