Nak duit? Tekan Sini!

❤ Penyeri Taman ❤

Tuesday

Sekadar entry pendek

Assalamualaikum.....

Hai..... dah lama la jugakkan tak menghupdate blogni..... dah berhabuk dah..... Biasa la time cuti skolah cenggini busy la sket.... manyak wedding ceremony nak kena handle....... Lately ni selalu jugak Mira balik lewat malam..... huhu.... pegi keja seawal yang mungkin lepas tu balik selewat yang mungkin... whoaaa terbaik untuk anak2 dara...kikikikki......

Malam 20hb tu dok sibok tak habeh2 menyiapkan baju nieh.......





Penat dengan keja nak siapkan mende halahni lah........pukol 1.00 pagi baru jumpa tilam ngan bantal... hoih,, naaseb badan... =) letih kot.....



  






k lah.... sekian entry pendek untuk hari ni........ nanty Mira upload lagi gambar2 ni..... =)




Suka entry ni?? Copylah kalau suka. Jangan lupa Drop your link di komen dekat bawah ni ye =)

7 comments:

  1. mira buat apa? baju ke pelamin tu?

    ReplyDelete
  2. Dhiera ..... hi dear..... dua2.. =) nanti Mira akan post pic2 ni k... Pelamin tu dekat dewan.... Mira keja butik pengantin.. consultant... =)

    ReplyDelete
  3. Bes la jugak Dhiera.... But kdg2 tu pening kepala jugak lah nak buat..... Sebab semua org nak yg terbaik utk dorg pye wedding =) Dhiera pun x lama dah tu...

    ReplyDelete
  4. mira, boleh tahu emel mira x? kite nak taye sesuatu memandangkan mira consultant dekat butik pengantin kan. hehe

    ReplyDelete
  5. Dhiera > sure....... ni emel mira cikshampoo@yahoo.com mira tgu key =)

    ReplyDelete