Nak duit? Tekan Sini!

❤ Penyeri Taman ❤

Friday

MY JURNAL || Tema Majlis Pertunangan !

Assalamualaikum......


Over tau Mira neh.... Majlis tatau bila, dah sibuk pilih tema..huhuhu...Kan Mira dah cakap Planning tu penting !! Bile ntah dy neh nak compem tarikh ngn pamili kitew.. huhu.. rasa nak cepuk je la dy ni. Ggggrrrr!!


Okey , untuk majlis pertunangan nanti, Mira nak tema pepel pink ! dreamming! ouchh shanteknye....


Mira nak majlis tu berlangsung ringkas je... tak mau pelamin2 okey... Tapi nanty decide lainla ..mana tau last minute gatal nak pelamin kan? =P


Mira ingat nak tempah aje baju dekat butik Mira kja skarang.... Untuk baju tunang Mira ingat nak buat ala kurung moden je... tapi potongan dress... haaaaa..mesty tertanya2 kan... =) design masih tengah create lagi... tapi xnak lah terover sangat =)


Mira ingat nak beli kain sendiri... nakpegi tempah.. then nak jahit sendiri beaded kat baju tu.. whooooaaaa... sempat ke Mira oiiii !! haha.... Nevermind kalu tak sempat pon buat2 sempat aje lah =)


Nanty Mira akan post contoh2 design baju tunang yang Mira impikan oke!!




T0 My Mr Rite : awak jgn gelak2 kan kite key! nanty kite geget jari awak =)



Note : Time korang tunang nanti nak pakai warna apa?                                                    shared2 lah...

                                                                                     ~~~Mieyazie~~~


Suka entry ni?? Copylah kalau suka. Jangan lupa Drop your link di komen dekat bawah ni ye =)

No comments:

Post a Comment