Nak duit? Tekan Sini!

❤ Penyeri Taman ❤

Saturday

MY JURNAL || 2011 ~ 2012

Assalamualaikum.........


Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun baru....... tirai 2011 akan berlabuh maka tirai 2012 akan menjelma beberapa jam je lagi... Hubungan Mira dengan Yazi pun dah menjangkau tiga tahun lebih....... dengan tahun baru ni Mira berazam untuk melangkah ke step seterusnya =) ....


Wanita di jadikan atas nama cinta...
kalau cari mesti jumpa..
Dan kamu,
Mohd Khaiyazi
Terima kasih kerana mencari cinta saya!!

suka sangat dengan quotes kat atas ni... dan insyaAllah kami akan melangkah ke peringkat seterusnya.... InsyaAllah...kami cuma merancang.. Tuhan yang menentukan....

Terima Kasih untuk awak !!

1... Terima kasih sebab awak selalu sabar dengan kerenah saya...
2... Terima kasih sebab awak selalu marah saya... sebab tu menandakan awak sayang saya...
3... Terima kasih sebab awak selalu tunaikan kehendak saya.. wlopon susah kn...
4... Terima kasih sebab selalu buat saya senyum akhir2 ni.... penutup tirai 2011 yang indah..
5... Terima kasih sebab hadir dalam hidup saya...
6... Terima kasih sebab ciptakan banyak kenangan manis untuk saya
7... Terima kasih sebab awak banyak membantu saya untuklengkapkan belog B2B kita...


Note : I Love You Mohd Khaiyazi ! 

        
Suka entry ni?? Copylah kalau suka. Jangan lupa Drop your link di komen dekat bawah ni ye =)

4 comments:

  1. hye mira

    i da reply ur email.

    :) salam kenal.

    ReplyDelete
  2. Miss shikin... thankxs... sy bru create B2B ni.... sila berikan tunjuk ajar =)

    ReplyDelete